To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

JOHANNEKE SCHRIJFT VOOR JOU

Webteksten

Wil jij je eigen website bouwen en zit je hoofd boordevol ideeën, maar vind je het lastig om dit op papier/ beeldscherm te krijgen? Ik schrijf graag voor jou!

Ik kan je helpen webteksten te schrijven in de sfeer die bij jou of je onderneming past. Of dat nou de warme sfeer van een verloskundigenpraktijk is, de zakelijke toon van een boekhouder of de joviale sfeer van de buurtclub: ik kan de juiste woorden vinden.

Ook help ik je graag bij het verbeteren of corrigeren van bestaande webteksten.

Vooraf bespreken we telefonisch wat je wensen zijn. Aan de hand hiervan kan ik een offerte maken. Ik reken niet per uur, maar per opdracht. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent. Wel zo prettig toch? 

 

Colums en artikelen

Ook columns of artikelen in een bepaald thema schrijf ik graag voor jou. Bijvoorbeeld voor een tijdschrift, krant of website. Als je op mijn website rondneust, krijg je vast al een idee met welke onderwerpen ik affiniteit heb om over te schrijven. Maar mijn creativiteit reikt nog veel verder en ik sta ook altijd open voor een uitdaging. Stuur me dus gerust je vraag.

Ook voor het schrijven van columns en artikelen reken ik niet per letter, punt of comma, maar gewoon per opdracht.

Iets anders?

Kan ik iets anders voor je schrijven? Buiten strafregels, sta ik voor veel open. Stuur me dus gerust een bericht en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.