top of page

Jij

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Wat hoop ik dat ons meisje altijd mag blijven wie ze is ❤️

(📸Foto met dank aan Isabelle, die grasvlekken in haar nieuwe broek riskeerde voor dit gave plaatje)


Gedicht jij Johanneke Schrijft puur kind moederschap mama ouderschap papa vaderschap trots opvoeden jezelf zijn

Jij Hoe je doorzet en blijft proberen Iedere dag nieuwe dingen leert Hoe je straalt als iets gelukt is En voor jezelf applaudisseert Hoe dapper je uitdagingen aangaat De grapjes die je maakt Hoe vrolijk je naar iedereen glimlacht En daarmee harten raakt Hoe je iedere dag omarmt Onbevangen, enthousiast en blij Lief kind, blijf altijd wie je bent Zo mooi, zo puur, zo jij

© Johanneke Schrijft

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page