top of page

Moe

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Gaaaaaaaaap 🥱 Ons meisje had een moeilijke nacht 🥴 Ben jij wel lekker uitgerust? #koffienodig #ofluciferstokjes👀

Gedicht moe Johanneke Schrijft vermoeidheid vermoeid slapen gapen geen energie duf

Moe Meteen wanneer ik wakker word Dan begint de pret Want al heb ik net geslapen Ik wil weer terug naar bed Geen energie om te douchen Voor aankleden geen puf Al zit ik aan de koffie Mijn hoofd voelt nog steeds duf Als een slappe vaatdoek Sleep ik mij door de dag Ik kan alleen maar denken Aan wanneer ik weer slapen mag Er komt niks uit mijn handen Zit 't liefste op mijn kont Niet vooruit te branden Zo traag als dikke stront 'S avonds op de bank Vallen mijn ogen bijna dicht Zelfs te moe voor het lezen Van dit vermoeiende ge...Zzzzzzzz


© Johanneke Schrijft

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

In ons hart

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page