top of page

Nee

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Is dit herkenbaar voor andere ouders? 🙈 (zeg alsjeblieft geen nee 😉)


Gedicht nee Johanneke Schrijft kind peuter dreumes opvoeden mag niet nee zeggen

Nee Nee niet doen Nee nu is het klaar Nee niet in je mond Nee smeer niet in je haar Nee niet zo schreeuwen Nee hou eens op Nee geef maar aan mama Nee! Ik zei toch stop?!!! Ik blijf maar herhalen Opvoeden valt niet mee Soms word ik gillend gek Maar zou ik het willen missen? Nee


© Johanneke Schrijft

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zomerstraat

Toen Gemeente Vlaardingen mij vroeg of ik een gedicht zou willen schrijven voor de Zomerstraat, hoefde ik daar natuurlijk geen twee keer over na te denken. Een bijzonder detail is dat in de 15e eeuw h

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page