top of page

Ode

Bijgewerkt op: 3 jan. 2022

Kon ik niet eens een gedicht voor hem schrijven? Grapte mijn man vanochtend. Nou vooruit dan maar ;-)Ode Je bent geweldig en fantastisch En ook nog eens heel lief en knap Je maakt de lekkerste macaroni En op zijn tijd een goede grap Je bent voor mij een echte topper Sokken gooi je altijd in de was Het dopje op de tandpasta Op de wcbril nooit een druppel plas Je bent voor mij de allerleukste Je luistert (meestal) als ik mijn hart uitstort En als ik teveel geld uit heb gegeven Klaag je altijd maar heel kort Je bent een echte ware Jacob Bij mijn ouders op de koffie gedraag jij je altijd keurig net Je laat nooit boeren of vieze scheten En ja.. je bent een beest in bed Je bent mijn absolute droomman Je lacht om mijn grappen Al zijn ze nog zo slecht en fout Maar bovenal is dit een ode Omdat je zoveel van mij houdt


© Johanneke Schrijft


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page