top of page

Pad

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Volg je eigen pad 👣♥️

Gedicht pad johanneke schrijft levenspad kind ouderschap papa mama opvoeden eigen weg gaan

Pad Kies je de makkelijkste route Of is hij onbegaanbaar Loop je tegen de stroom in Of samen met elkaar Haal je iedereen in Of loop je rustig aan de kant Dwaal je soms van het pad af Of loop je hand in hand Hoe je weg ook loopt Lieve schat We volgen jou Op jouw eigen pad


© Johanneke Schrijft

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

Kommentare


  • facebook
  • instagram
bottom of page