top of page

Weg

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

We waren wat later en moesten een andere ingang nemen. En toen was daar ook nog een nieuw gezicht... Mijn meisje huilde dikke tranen 😢 Ik weet dat ze in goede handen is, maar het is niet leuk weg gaan.

Gelukkig zwaaide ze me de volgende dag weer gewoon vrolijk uit 👋🏻

Gedicht weg Johanneke Schrijft kind kinderdagverblijf kinderopvang afscheid nemen huilen verdriet mama zwaaien

Weg Ik geef mijn meisje uit handen Want ik moet aan 't werk Ze klampt zich stevig aan mij vast Maar ik hou me sterk Wil eigenlijk zo niet weg Loop een beetje langzaam Nog één keertje omkijken Haar verdrietige gezichtje voor het raam Als ik om de hoek ben Hou ook ik het niet meer droog Maar als ik op de fiets stap Steekt de leidster voor het raam Haar duim alweer omhoog


© Johanneke Schrijft

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
  • facebook
  • instagram
bottom of page