top of page

Weg

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

We waren wat later en moesten een andere ingang nemen. En toen was daar ook nog een nieuw gezicht... Mijn meisje huilde dikke tranen 😢 Ik weet dat ze in goede handen is, maar het is niet leuk weg gaan.

Gelukkig zwaaide ze me de volgende dag weer gewoon vrolijk uit 👋🏻

Gedicht weg Johanneke Schrijft kind kinderdagverblijf kinderopvang afscheid nemen huilen verdriet mama zwaaien

Weg Ik geef mijn meisje uit handen Want ik moet aan 't werk Ze klampt zich stevig aan mij vast Maar ik hou me sterk Wil eigenlijk zo niet weg Loop een beetje langzaam Nog één keertje omkijken Haar verdrietige gezichtje voor het raam Als ik om de hoek ben Hou ook ik het niet meer droog Maar als ik op de fiets stap Steekt de leidster voor het raam Haar duim alweer omhoog


© Johanneke Schrijft

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

コメント


  • facebook
  • instagram
bottom of page