top of page

Papa

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Lieve papa, deze is voor jou ❤️ Niet alleen de liefste vader, maar ook een super opa. Fijne Vaderdag iedereen! Ook voor wie hun papa moet missen of wie misschien nooit een liefdevolle vader heeft gehad... Ik besef me dat het niet vanzelfsprekend is 🙏🏻

Gedicht papa Johanneke Schrijft Vaderdag vader vaderschap kind opvoeden opgroeien liefde

Papa Jij leerde mij lopen Voorzichtig oversteken Fietsen zonder wieltjes Met twee woorden spreken Jij leerde mij te blijven dromen Fouten durven maken Mijn eigen pad bewandelen Niet in paniek te raken Jij leerde mij te vertrouwen Anderen te vergeven Jij leerde mij wat liefde is Zodat ik dit ook zelf kan geven


© Johanneke Schrijft

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
  • facebook
  • instagram
bottom of page