top of page

Broer en zus

Bijgewerkt op: 7 jan. 2022

Zodra onze dochter haar broers weer ziet is ze zo ontzettend blij. Ze kijkt dan helemaal verliefd 😍 En dat is wederzijds: ze wordt altijd overladen met knuffels en kusjes ❤️❤️ Prachtig om te zien hoe sterk hun band is!

Gedicht broer zus Johanneke Schrijft samengesteld gezin halfbroer halfzus bloedband familie

Broer en zus Broer en zus ben je volledig Niet voor de helft, niet voor een deel Jullie komen uit twee gezinnen Maar vormen samen één geheel Dezelfde vader, een andere moeder Niet iedere dag een knuffel of kus Maar deze liefde overstijgt iedere tijd en afstand Want dat is de liefde tussen broer en zus


© Johanneke Schrijft

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page