top of page

Broer en zus

Ons meisje heeft zelfs twee van die lieve broers 😍

Gedicht broer en zus grote broer kleine zusje peuter puber

Broer en zus Een innige band Een peuter en puber Haar kleine handje In jouw grote hand Zoveel liefde Ik kijk geboeid Ontplof van geluk Omdat iedere keer Dat ik jullie samen zie Mijn hart groter groeit


© Johanneke Schrijft
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

In ons hart

Commentaires


  • facebook
  • instagram
bottom of page