top of page

Broer en zus

Ons meisje heeft zelfs twee van die lieve broers 😍

Gedicht broer en zus grote broer kleine zusje peuter puber

Broer en zus Een innige band Een peuter en puber Haar kleine handje In jouw grote hand Zoveel liefde Ik kijk geboeid Ontplof van geluk Omdat iedere keer Dat ik jullie samen zie Mijn hart groter groeit


© Johanneke Schrijft
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zomerstraat

Toen Gemeente Vlaardingen mij vroeg of ik een gedicht zou willen schrijven voor de Zomerstraat, hoefde ik daar natuurlijk geen twee keer over na te denken. Een bijzonder detail is dat in de 15e eeuw h

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page