top of page

Dichter bij Vlaardingen


Dichter bij Vlaardingen poëzie avond kofa

Vorig jaar ben ik in de Lier en in Maassluis gevraagd om een aantal van mijn gedichten voor te dragen tijdens georganiseerde poëzie avonden. Dat vond ik ontzettend leuk om te doen en het waren ook nog eens hele gezellige avonden met alle dichters en het publiek.

Waarom hebben we zoiets niet meer in Vlaardingen dacht ik toen?


En zo ontstond er een plannetje in mijn hoofd. Maar dat in uitvoering brengen vond (en vind) ik best spannend. Zou ik een locatie kunnen vinden? En zouden dichters willen voordragen? Komt er publiek? En zou het met mijn gezondheid allemaal wel lukken om dat te organiseren?


Inmiddels is het organiseren in volle gang en wat is dat leuk om te doen! Cultuurcentrum Kofa was meteen super enthousiast toen ik mijn plannen voorlegde en zo sloegen we de handen ineen.


Binnenkort is het zo ver en gaat de eerste 'Dichter bij Vlaardingen' avond plaats vinden. Vind je het leuk om te komen kijken? Dat zou ik super tof vinden!


Dichter bij Vlaardingen

Donderdag 2 februari

Thema: groei

Cultuurcentrum Kofa

Zomerstraat 41

Vlaardingen

Aanvang 19:30

Toegang en een kopje koffie of thee zijn gratis


Meer informatie over de avond kun je hier lezen: https://www.johanneke-schrijft.com/dichter-bij-vlaardingen

Heb je Instagram en/of Facebook? Dan kun je het evenement volgen. Daar stel ik alle dichters die komen ook voor en deel ik de laatste nieuwtjes.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page