top of page

Gastblog & in de krant

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022


Gastblog mommyfriends Johanneke schrijft december kerst zwanger dikke buik baby kerstmis kerstboom zwangerschap bevalling keizersnede
December 2019 en onze kerstboom staat. Er hangen een roze hert, een rood kerkje, paarse glanzende ballen en fonkelende witte lichtjes in. Hij staat er prachtig en bij en ik maak een foto van mezelf in een foute kersttrui met de kleurrijke boom op de achtergrond. Rudolf die op mijn trui prijkt, is behoorlijk uitgerekt… Onder die trui zit namelijk een klein, trappelend meisje in mijn buik verstopt. En o, wat hoop ik dat ze voor de kerst wordt geboren....

Hoe onze feestdagen in 2019 zijn verlopen kun je hier lezen in de laatste gastblog voor Mommy Friends


En wat een eer: ik sta deze week in het Groot Vlaardingen met mijn gedicht 'Kerstgemis'.

Een gedicht wat ik vorig jaar schreef voor iedereen die deze dagen iemand een beetje extra mist. Morgen kun je mijn kerstgedicht van dit jaar hier op mijn blog lezen.


Oja en nog verder in de kerstsfeer te komen kun je ook nog mijn nieuwste podcast aflevering op Spotify luisteren ;-)

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page