top of page

Hoera de webshop is online!

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Als kind speelde ik altijd al graag winkeltje. Heerlijk om anderen iets te 'verkopen' in ruil voor wat plastic munten. Als tiener vond ik mijn bijbaantje achter de kassa in de supermarkt dan ook erg leuk. Maar het aller aller aller leukste is natuurlijk een eigen winkel hebben. En.... yessss die droom is nu een beetje uitgekomen. Want sinds kort is er op deze site een heuse webshop te vinden. Mijn eigen mini winkeltje met tassen en kaarten. En later volgt vast nog meer.

Kom je iets bij me kopen? Plastic munten kan ik helaas niet meer accepteren ;-) Maar alles komt ten goede aan een kleine, startende ondernemer.

Oja en wil je niks kopen maar mij toch helpen? Reclame voor mij maken is natuurlijk ook fantastisch!

Je vindt mijn shop bovenaan in het menu of via deze link.
17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zomerstraat

Toen Gemeente Vlaardingen mij vroeg of ik een gedicht zou willen schrijven voor de Zomerstraat, hoefde ik daar natuurlijk geen twee keer over na te denken. Een bijzonder detail is dat in de 15e eeuw h

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page