top of page

Ik vier jou

Vandaag zou een lieve, dierbare vriendin van mij jarig zijn geweest 💖 Zoals ieder jaar proosten we vanavond met vrienden en familie op alle mooie herinneringen die we met haar mochten maken ✨


Gedicht ik vier jou gemis dierbare verjaardag in liefdevolle herinnering

Ik vier jou

Jouw lach

Jouw zingen

Jouw dansen

Mooie herinneringen

Mooi mens

Ook nu jij

Niet meer bij ons bent

Vier ik iedere dag

Die ik jou heb gekend


© Johanneke Schrijft

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zomerstraat

Toen Gemeente Vlaardingen mij vroeg of ik een gedicht zou willen schrijven voor de Zomerstraat, hoefde ik daar natuurlijk geen twee keer over na te denken. Een bijzonder detail is dat in de 15e eeuw h

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page