top of page

Johanneke dicht voor jou

Bijgewerkt op: 31 aug. 2021

Deze week mocht ik een persoonlijk gedicht schrijven voor iemand die in een week tijd geheel onverwacht zowel haar moeder als haar vader verloor... Wat een enorm verdriet 😥

Zij vertelde mij haar verhaal en stuurde mij een foto van haar ouders. Zo kon ik het heel persoonlijk maken. Haar reactie toen het af was gaf mij veel voldoening. Als ik iemand kan helpen om een heel klein beetje troost te bieden, dan ben ik dankbaar🙏🏻

Benieuwd naar het resultaat? Je kunt het gedicht terugvinden hier op de site. https://www.johanneke-schrijft.com/johannekedicht


Wil jij ook een persoonlijk gedicht? Neem gerust contact met mij op. Voor een gedicht op maat vraag ik een kleine bijdrage van €12,50

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zomerstraat

Toen Gemeente Vlaardingen mij vroeg of ik een gedicht zou willen schrijven voor de Zomerstraat, hoefde ik daar natuurlijk geen twee keer over na te denken. Een bijzonder detail is dat in de 15e eeuw h

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page