top of page

Lekker llWat een lekkere avond zo. Ik lig languit op de bank naast mijn man. Beau van Erven Dorens op de televisie. Ik ben bezig met het afkolven van de borstvoeding. Kopje thee en een stukje chocolade erbij. De baby ligt tevreden in haar bedje te slapen. De kolf zoemt zacht. Ik kijk naar mijn man en hint dat ik straks wel zin heb in wat 'sexytime'. Mijn man begrijpt de hint niet. Dat zou kunnen komen omdat mannen hints niet begrijpen. Maar het zou ook kunnen komen doordat ik dat doe door hem een GIF te appen van een zwoel knipogende rastaman. Ik probeer hem net te overtuigen dat mijn hint volkomen duidelijk is, als we worden opgeschrikt door een onheilspellend geluid. BLEWK BLEWK BLEWK klinkt het uit de gang. De kat kiept zijn maaginhoud over de laminaatvloer. Opruimen lukt nu niet met die borstkolf aan mijn lijf. En mijn man trekt dat klusje heel slecht. "Straks even opletten als we naar de keuken lopen".

We discuseren verder over het verschil tussen mannen en vrouwen. En over het woord 'sexytime'. Wat ik eigenlijk een beetje een stom, truttig woord vind. Alsof je het even op de kalender moet zetten. Maar iedere jonge ouder weet ook dat, als het soms niet een beetje plant, je zo weer uitgeteld en veel te laat ligt te pitten.

Ondertussen wauwelt Beau rustig verder op de televisie en de klok tikt door. Tijd dus om naar bed te gaan. Ik pak mijn kolfspullen en theemok en loop naar de keuken. Ik heb zin in sexytime! FLOPSHHH... Vocht kruipt naar boven tussen mijn blote tenen. Ik kan een gil niet onderdrukken. Van schrik gutst de moedermelk over de rand van de fles. Mijn man vraagt vanuit de woonkamer of alles goed gaat. "Weet je nog de kat??" Mijn man is gelukkig zo behulpzaam mij een keukenrol aan te reiken terwijl ik op één been hups. Kokhalzend ruimt hij de rest van de natte kledders op. Of het nog van die sexytime is gekomen, laat ik in het midden. Maar hij gaat weer lekker vandaag.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

In ons hart

Heel

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page