top of page

Lieve, stoere papa

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Echte mannen snotteren🖤💪🏻


Gedicht Johanneke Schrijft lieve stoere papa tranen gevoelig kwetsbaar opstellen vader kind

Lieve, stoere papa Je hoeft niet te verstoppen Dat je het even moeilijk hebt Nee je hoeft niks op te kroppen Laat die tranen maar de vrije loop Want dan geef jij je kind mee Dat verdrietig zijn gewoon mag Kwetsbaarheid tonen is oke


©Johanneke Schrijft

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page