top of page

Meer dan welkom

Bijgewerkt op: 8 sep. 2020


Een aantal weken geleden maakte ik deze foto en dit gedicht voor onze vrienden die na jaren van proberen en behandelingen eindelijk hun kindje verwachten (dezelfde als uit het verhaal van de wieg). Inmiddels is hun prachtige dochter geboren. En wat voel ik mij vereerd dat mijn gedicht op het geboortekaartje staat. Welkom lief, mooi meisje! ❤️
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

コメント


  • facebook
  • instagram
bottom of page