top of page

Niet te meten

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

❤️ Fijne Valentijnsdag ❤️

Gedicht niet te meten Johanneke Schrijft Valentijnsdag liefde liefdesgedicht liefdesverklaring

Niet te meten Zo veel als letters in een boek Zo veel als stoplichten in de stad Zo veel als ik chocolade lust Zo veel als haren op een kat Zo hoog als de stem van Gerard Joling Zo hoog als de Euromast Zo hoog als een Boeing 747 vliegt Zo hoog als de stoflaag op de kast Zo groot als een Tyrannosaurus rex Zo groot als het gat in mijn hand Zo groot als ik ben in Madurodam Zo groot als het hele land Op deze Valentijnsdag Wil ik je laten weten Mijn liefde voor jou is zo enorm En eigenlijk aan niets te meten


© Johanneke Schrijft

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Heel

  • facebook
  • instagram
bottom of page