top of page

Simpel gelukkig nieuwjaar

Iedereen een fantastisch mooi 2023 gewenst ๐ŸŽ†๐Ÿฅ‚๐Ÿ’•

Het afgelopen jaar deelde ik op social media iedere dag een #simpelgeluk moment in mijn stories. Sommige dagen ging dat makkelijk als ik tijd had met mijn gezin, gezelligheid met familie en vrienden, genieten van de zon. Maar er waren ook dagen dat ik er echt naar op zoek moest omdat ik door mijn gezondheid thuis zat, pijn had, er tegenslagen waren en ik verdrietig was. Juist door er toch bewust bij stil te staan wat mij op zo'n dag gelukkig maakt, kreeg ik weer een glimlach. De kat op schoot, een dikke knuffel, een lief berichtje van iemand, een mooie bloem of iets lekkers bij de koffie: simpel geluk is er iedere dag. Ik wens jou dat je dat ook iedere dag mag zien ๐Ÿ™๐Ÿปโค๏ธ


Gedicht simpel geluk geluksmomentjes zoeken

Tussen rekeningen

Tussen plichten

Tussen stressen

Tussen zwichten

Tussen gedoe

Tussen geen tijd voor

Tussen druk druk druk

Tussen de regels door

Wens ik jou iedere dag

Momentjes van simpel geluk


ยฉ Johanneke Schrijft


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
  • facebook
  • instagram
bottom of page