top of page

Terug in de tijd

Soms heb ik even heimwee 🥰


Gedicht heimwee babytijd opgroeien kinderen

Ik blader door je foto's

Kleine handjes, bolle wangen

Zachte sprietjes donshaar

Ik voel weer het verlangen


Ik zie jou heel graag groeien

Maar het gaat allemaal zo vlug

Ik wil de tijd niet stoppen

Maar gewoon voor één dag terug


© Johanneke Schrijft

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zomerstraat

Toen Gemeente Vlaardingen mij vroeg of ik een gedicht zou willen schrijven voor de Zomerstraat, hoefde ik daar natuurlijk geen twee keer over na te denken. Een bijzonder detail is dat in de 15e eeuw h

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page