top of page

Vallen en opstaan

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Regelmatig hou ik mijn hart vast met ons wildebrassie 🙈❣️


Gedicht vallen en opstaan kind ouderschap moederschap vaderschap opvoeden papa mama opgroeien

Vallen en opstaan Pas op, kijk uit! Dat ging maar net Een ramp voorkomen Jou weer gered Jij moet het nog leren Ik leer te laten begaan Samen oefenen we Met vallen en opstaan

© Johanneke Schrijft


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page