top of page

Wensen uit het hart

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Deze week zat er iets leuks bij de post. Eén van mijn gedichten is opgenomen in de bundel 'Wensen uit het hart' van Gerard Rozeboom. Een verzameling grote en kleine wensen vertaald door verschillende dichters. Deze week lag hij dus in de brievenbus en het is een prachtig boek geworden! Ik ben extra blij dat ik daaraan mocht bijdragen want van iedere verkochte bundel gaat €1,00 naar Stichting Ambulance Wens. Zo kunnen mooie wensen hopelijk ook werkelijkheid worden ❤️🙏🏻


Voor wie interesse heeft is de bundel hier te bestellen.


Gedicht bruisen wensen uit het hart gerard rozeboom johanneke schrijft stichting ambulance wens goede doel gedichtenbundel

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page