top of page
Gastblog zwerfafval
Gastblog samengesteld gezin
Gastblog gezond eten
Gastblog duurzaam ondernemen
Gastblog hechting moeder en kind na keizersnede

JOHANNEKE SCHRIJFT VOOR JOU

Blogs laten schrijven

Wil jij een blog laten schrijven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Want of je nou een persoonlijke insteek zoekt of een zakelijke: veel is mogelijk. 

Ik kan schrijven over uiteenlopende onderwerpen. Met een humoristische of serieuze ondertoon of juist om een gevoelige snaar te raken. Als je op mijn website en persoonlijke blog rondkijkt, krijg je vast al een idee met welke onderwerpen ik affiniteit heb. Maar mijn creativiteit reikt nog veel verder en ik sta altijd open voor een uitdaging. Stel dus gerust je vraag. 

 

 

 

Eén van de thema’s waar ik al voor verschillende websites over heb mogen schrijven is het thema moederschap. Als ik over dit onderwerp schrijf, kan ik uit persoonlijke ervaring putten. Zelf ben ik namelijk moeder van een dochter van twee en bonusmoeder van een tweeling van elf jaar oud. Ik ken dus de mooie, leuke en lieve kanten, maar zeker ook de minder fraaie kanten en de uitdagingen van het ouderschap en het leven als samengesteld gezin. 

 

Ik schrijf ook artikelen voor ondernemers en organisaties. Aan de hand van een persoonlijk (telefoon) gesprek verzamel ik de juiste informatie over jouw onderneming of stichting. Wie is de doelgroep en welke boodschap wil je overbrengen? Wil je nieuwe klanten bereiken of juist bestaande klanten aan je binden? Ik vind het leuk en interessant om meer over jouw bedrijf te leren. Zo kan ik uitnodigende content schrijven die nieuwe en bestaande klanten informeert en inspireert. 

 

Ben je nieuwsgierig naar wat ik zoal heb geschreven? Op mijn pagina met publicaties kun je een aantal artikelen van mijn hand (of toetsenbord) lezen. 

 

 

 

Het is mogelijk om mij als schrijver in te huren voor een eenmalige grote of kleine opdracht. Maar ook een langdurige samenwerking vind ik erg leuk. 

 

Voor gastblogs reken ik niet per uur, per letter of per komma maar gewoon per opdracht. Dat is wel zo overzichtelijk en zo weet je vooraf waar je aan toe bent. 

De prijs hangt onder andere af van de hoeveelheid tekst die je wenst, het bereik van je website en binnen welk termijn je het artikel nodig hebt. Ook is het soms mogelijk dat ik foto’s voor bij de blog aan kan leveren. We bespreken dit alles vooraf en zo maak ik een vrijblijvende prijsopgave. 

 

Wil je een gastblogs door mij laten schrijven? Of zou je graag nog wat meer informatie willen of gewoon even sparren over de mogelijkheden? Neem gerust contact op via het contactformulier, dan neem ik de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Dat kan telefonisch of per mail: wat jij prettig vindt. Ik kijk er naar uit om kennis te maken en ben benieuwd wat ik voor jou kan betekenen. 

Onderwerpen 

Tarieven 

Iets anders?

Kan ik iets anders voor je schrijven? Buiten strafregels, sta ik voor veel open. Stuur me dus gerust een bericht en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen. 

Gedicht op maat

Koptekst 2

Alles over de mogelijkheden voor een gedicht op maat lees je hier 

  • facebook
  • instagram
bottom of page