top of page

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw gedicht had. En toen was daar ineens toch inzzzzzzpiratie 😄


Gedicht slapen vermoeidheid bed welterusten

In een innige omhelzing

Voelen we de warmte van elkaar

Nog heel even genieten

Want mij losmaken van jou

Valt mij iedere keer weer zwaar

Ik wil niet bij je weg

Ik mis je al voor we afscheid hebben genomen

Gelukkig zie ik je vavond weer

En kan ik terug

In mijn lekkere warme bedje dromen


© Johanneke Schrijft


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zomerstraat

Toen Gemeente Vlaardingen mij vroeg of ik een gedicht zou willen schrijven voor de Zomerstraat, hoefde ik daar natuurlijk geen twee keer over na te denken. Een bijzonder detail is dat in de 15e eeuw h

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page