top of page

Lol

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Heb jij ook zo'n lol met jezelf? Lachen is gezond!

Gedicht lol Johanneke Schrijft lachen om jezelf humor gieren schateren

Lol Ik moet zo vreselijk lachen O ik proest het uit Lig he-lem-aal dubbel En ik schater luid Tranen over mijn wangen Ik lig echt in een deuk Pies haast in mijn broek Gier het uit, zo leuk Wat een dijenkletser Ik hinnik en ik hik Niemand ter wereld Die harder lacht Om mijn grappen Dan ik


© Johanneke Schrijft

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zomerstraat

Toen Gemeente Vlaardingen mij vroeg of ik een gedicht zou willen schrijven voor de Zomerstraat, hoefde ik daar natuurlijk geen twee keer over na te denken. Een bijzonder detail is dat in de 15e eeuw h

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page