top of page

Bad

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Als ik tegen ons meisje zeg dat we gaan douchen of in bad gaan, rent ze juichend in haar blote billetjes naar de badkamer 🥳

Gedicht bad Johanneke Schrijft kind moederschap mama papa ouderschap vaderschap stinken schoon

Bad Je ruikt een beetje Dus hup in bad Want je ruikt naar zand En naar de kat Naar mandarijntjes En hagelslag Zonde om je te wassen Want je ruikt naar Een heerlijke dag


© Johanneke Schrijft

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

In ons hart

Commentaires


  • facebook
  • instagram
bottom of page