top of page

Wow

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Met jou is het gewone, heel bijzonder ❤️


Gedicht wow Johanneke Schrijft kind verwondingen mama moederschap ouderschap vaderschap papa dreumes peuter

Wow Wow de kraan open Wow het licht Wow schoen aan Wow deur dicht Wow de postbode Wow een geluid Wow de trap op Wow schoen weer uit Jij verwondert je telkens weer Over de kleine dingen van alledag En ik zeg iedere keer weer wow Omdat ik me met jou Samen verwonderen mag


©Johanneke Schrijft

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

In ons hart

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page