top of page

Deel van mij

Bijgewerkt op: 7 jan. 2022

Iedere dag weer ben ik zo dankbaar dat ik mama mag zijn van dit prachtige, lieve meisje ❤️

Gedicht deel van mij kind baby moederschap mama zelfliefde

Deel van mij Ik was niet altijd lief voor mezelf Zo vaak ontevreden Ondanks lieve woorden van anderen Haalde ik mezelf soms naar beneden Toen kwam de mooiste en de liefste Wat een prachtig mensje ben jij Ik zal liever voor mezelf zijn Want jij bent een deel van mij


© Johanneke Schrijft

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Bed

Nu ik met mijn revalidatietraject bezig ben, blijft er wat minder energie over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven. Gisteren bedacht ik mij dat ik daardoor voor deze week geen nieuw ge

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page