top of page

Dokter Google (gastblog)


Gastblog dokter Google peuter ziek
Hoe meer ik lees, hoe meer ik ervan overtuigd raak dit echt de aandoening is die ons meisje heeft. Dan moet ze opgenomen worden in het ziekenhuis: dat heb ik namelijk ook gelezen. Terwijl ons meisje rustig ligt te slapen, begin ik spullen te verzamelen.

Gelukkig blijkt Dokter Google er ook wel eens naast te zitten ;-) Ik schreef erover in mijn laatste gastblog voor Mommy Friends

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Moederliefde

❤️Wat een cadeau dat ik deze dag met mijn dochter en moeder mag vieren 🙏🏼 (en een dikke knuffel voor wie deze dag een andere lading heeft) Hoe ik heel boos op jou kan worden En tegelijkertijd breek

Klonken

"Ik wil Elzaaaaaa Crohoooooocs" huilt ons meisje met lange halen wanneer ze gisteren samen met Peter de achterdeur door komt. Blijkbaar is het tussen de tandpasta en de vitaminepillen in de Kruidvat m

In ons hart

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page